Plantenbakken van Douglashout voor in uw tuin

10% KORTING BIJ AANKOOP VAN TWEE PLANTENBAKKEN VAN 40 X 110 X 60CM

Douglas Plantenbakken bij Groenblad Hoveniers
Douglas Plantenbakken bij Groenblad Hoveniers

Douglas houten plantenbakken in elk gewenste formaat

Wij hebben nieuwe Douglas plantenbakken (bloembakken) op voorraad in verschillende formaten. Neem het decor van uw tuin naar een heel nieuw niveau met deze plantenbakken, die voorzien zijn van 18mm Douglas halfhouts planen die fijn gezaagd zijn. De plantenbakken worden gemonteerd met schroeven die zijn voorzien van een anti-roest coating. A-kwaliteit voor buiten dus! De plantenbakken zijn ook leverbaar met wielen. Zo zijn de bloembakken verrijdbaar. Aan de onderzijde van de bloembak zijn de planken één centimeter van de grond, waardoor het water weg kan stromen en de wind er ook onderdoor kan waaien. Zo blijven ze beter staan tijdens rumoerig weer en verweren de bakken minder snel.

De Douglas plantenbakken zijn beschikbaar in de volgende maten:

  • 40 x 40 x 80 cm = € 89,95 per stuk
  • 55 x 55 x 50 cm = € 84,95 per stuk
  • 40 x 110 x 60 cm = € 129,95 per stuk
  • 40 x 110 x 80 cm = € 149,95 per stuk

In welke kleuren komen de Douglas Plantenbakken?

De bloembakken komen in naturel houtkleur. Vanaf hier kun je eigenlijk elke kleur bedenken die je wilt. Wij beitsen de bakken tegen een meerprijs op vakkundige wijze om aan jouw wensen te voldoen. De kosten hiervan zijn afhankelijk van de afmetingen en de hoeveelheid bakken. Dit wordt in overleg met elkaar besproken, zodat je niet achteraf met onvoorziene kosten opgescheept zit. Lekker transparant, toch?

Bezorging van de bakken

De bloembakken zijn ook thuis te bezorgen tegen een meerprijs van € 20,00. Dit is echter alleen in ons werkgebied. Zie hiervoor de homepagina. Je mag natuurlijk ook contact opnemen om naar de mogelijkheden te vragen! Zie hiervoor onze contactpagina.

Speciale actie!

10% korting bij aankoop van 2 stuks bloembakken van 40 x 110 x 60 cm!

Van € 129,95 voor € 116,95 totaal dus € 26,00 KORTING!

Reageren is niet mogelijk