Onderhoudsabonnement Tuin

Steeds meer mensen geven graag het tuinonderhoud uit handen en sluiten een onderhoudsabonnement af. Het onderhoud van de tuin moet op de juiste wijze, en regelmatig gebeuren om te zorgen dat de tuin er netjes uit blijft zien en om te voorkomen dat het onderhoud niet langer gaat duren omdat er niet op tijd is onderhouden. Veel onkruid soorten bevatten zaden die zich verspreiden waardoor er meer onkruid in de tuin ontstaat. Daarom is het o.a belangrijk dat er op tijd onderhoud word verricht.

Wilt u informatie of advies over het juiste onderhoud van uw tuin of heeft uw tuin achterstallig onderhoud, dan komen we graag bij u langs om u te adviseren, of andere mogelijkheden met u te bespreken. Groenblad hoveniers biedt de oplossing die bij u past.

Mogelijkheden

De mogelijkheden voor een onderhoudscontract zijn:

Bij een grote en gevarieerde tuin is 8 a 9 keer onderhoud voldoende. Het onkruid zal weggehaald worden en worden de planten gesnoeid wanneer er gesnoeid moet worden. Graskanten worden gestoken en uitgebloeide bloemen worden weggeknipt, en ook wordt er bemest wanneer nodig is. Kortom, alles wordt gedaan wat gedaan moet worden. Ook is terras reiniging mogelijk zodat uw terrastegels er weer als nieuw uit zien.

U kunt ook kiezen voor een voor en een najaarsbeurt en in de warme maanden wanneer het onkruid hard groeit een aantal keer een tussentijdse beurt die we afstemmen op uw tuin.

Ook bieden wij de mogelijkheid om uren  voordelig  in te kopen die dan te besteden zijn wanneer u wilt.

Wij bieden op dit moment 15 % korting op het totaal bedrag bij het afsluiten van een onderhoudsabonnement!

Het onderhoudsabonnement wordt geheel op u en uw tuin afgestemd!

Korting

Wij bieden op dit moment 15 % korting op het totaal bedrag bij het afsluiten van een onderhoudsabonnement!

Het onderhoudsabonnement wordt geheel op u en uw tuin afgestemd!

Groenblad Hoveniers in Leiden en omgeving zuid holland

Aanleg en groenvoorziening

 • Renoveren en opknappen van bestaande tuinen
 • Aanleg moestuin
 • Sierbestratingen
 • Bestratingen
 • Borders en plantenbakken creëren
 • Graszoden plaatsen
 • Planten van bomen en planten
 • Schuttingen / tuinschermen leveren en plaatsen
 • Wij leveren alle soorten beplanting tegen zeer aantrekkelijke prijzen

Tuinonderhoud

Regelmatig tuinonderhoud is noodzakelijk voor de groei en bloei van de planten in uw tuin. Professioneel tuinonderhoud vergt veel tijd en daarbij heb je ook de nodige planten kennis nodig.

Bemesten

Om de bodem en gewassen van nieuwe voedingsstoffen te voorzien gebruiken wij uitsluitend natuurlijke meststoffen. Dit wordt afgestemd op de behoeft van uw tuin.

Gazononderhoud

Om het gazon in goede conditie te brengen/houden wordt deze indien nodig in het voorjaar en in het najaar geverticuteerd. Gras wordt afgestoken en er wordt op tijd bemest en gemaaid.

Boom verzorging Leiden

In Leiden e.o verzorgen wij veel bomen in alle soorten en maten.Veel mensen denken dat bomen geen verzorging nodig hebben, maar zonder verzorging kan een boom een flink obstakel worden. Vooral de bomen in uw tuin vragen en verdienen verzorging. Licht in uw tuin is echt een noodzaak als u een tuin hebt met diverse beplanting. Daarnaast kan een wat grotere boom ook te veel vocht uit de grond halen waardoor andere beplanting te weinig vocht krijgen, wat dan ten koste gaat van uw beplanting. Buren kunnen  gaan klagen wanneer u een boom te lang vrij laat groeien. Heeft u een jonge boom die periodiek gesnoeid moet worden of juist een oude boom die gekapt moet worden? In Leiden en omgeving verzorgt Groenblad hoveniers het allemaal voor u.

Onkruid verwijderen

De borders en bestrating zullen wij ontdoen van alle soorten onkruid. Indien gewenst spuiten wij uw tegels volledig schoon met een  hogedrukreiniger zodat uw tegels er weer als nieuw uit zien.

Werkwijze boom verzorgen

We moeten zuinig zijn op onze bomen, want de laatste jaren zijn er steeds meer bomen geveld door ziektes en gewoon weggehaald.  Met de juiste verzorging wordt de boom geen obstakel voor u en kunt u blijven genieten van de schaduw en andere voordelen die de boom biedt.Bij bomen moet er goed rekening gehouden worden met de groei van de takken en de wortels. Door op het juiste moment de boom te snoeien krijgt de boom vorm en vormt hij op ten duur geen obstakel. Wij kijken waar probleemtakken zitten en verwijderen die. En soms ontkomen we er niet aan en dan moet de boom verwijderd worden.

Snoeien en scheren

De beplanting (bomen, heesters en vaste planten) wordt gesnoeid om ze  in vorm te houden en om de groei en bloei te bevorderen. Ook de hagen dienen op tijd gesnoeid te worden en geven wij die weer vorm.

Professionele aanleg tuinverlichting

Voor de professionele aanleg van tuinverlichting kun je terecht bij Groenblad hoveniers Natuurlijk begint het aanleggen van tuinverlichting met een goed tuinontwerp en ontwerp tuinverlichting. Tegenwoordig is de tuin een verlengstuk van uw woonkamer

De functie van tuinverlichting

Wij zien dat klanten kiezen voor tuinverlichting om meerdere redenen:

 • Men een gezellige sfeer wil creeren.
 • Praktische functie (creeren van licht zodat ongelukken voorkomen worden)
 • Klanten verlichting willen hebben die aansluit bij de tuin.
 • Inbraakwerende functie
 • Wij werken met LED verlichting. Dit is voordelig in gebruik en dus goed voor het milieu.

Bel ons op het telefoonnummer 06-23164013 of vul ons contact formulier in.

Reageren is niet mogelijk